Maan - Typologie in portretAarde - Typologie in portretZon - Typologie in PortretPluto - Typologie in portetSaturnusMars - Typologie in portet

 

 

8 temperamenten verbeeld in portret.

Janine heeft 8 temperamenten verbeeld in een portret. Elk portret is vooraf uitgediept door middel van studie naar de mythologie, astrologie, psychologie en de gezichtsleer van 8 archetypen. Ieder zou zich kunnen herkennen in een of meer van deze typen. Het beoogt bewustwording en inzicht te geven in het eigen karakter en relaties met anderen.

Naast deze portretserie in olieverf heeft Janine een boek geschreven en de 8 temperamenten psychologisch omschreven. In dit boek zijn de typische gezichtsvormen opgenomen en aan de hand daarvan is een eigen gezichtsanalyse te maken. Het is een persoonlijk en informatief boek voor een stukje zelfkennis. Janine heeft het boek voorzien van eigen illustraties en gedichten die aansluiten op haar portretserie. Het boek "Ontdek jouw ware temperament"kunt u bestellen via deze site. Stuur een email naar info@janineboot.nl. De prijs is 17.95 euro excl. verzendkosten.